دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آنچه باید درباره غذا‌های کنسروی بدانید دستگیری سارق حرفه‌ای موبایل با پوشش زنانه در مشهد + عکس تداوم توزیع شیر مدارس خراسان رضوی در سال آینده شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی چرا زوجین اغلب بعد از ۸ سال زندگی مشترک از هم جدا می‌شوند؟ سرگذشت تلخ زنی در مشهد که به تله مرد شیطان صفت افتاد بازسازی صحنه سقوط و مرگ مشکوک جوان ۱۷ ساله در مشهد جوان مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) متناسب‌سازی حقوق بیشترین دغدغه بازنشستگان است آخرین جزئیات درباره نحوه دایمی شدن قرارداد‌های کارگران، مدت زمان بیمه بیکاری و میزانِ حق مسکن
سرخط خبرها

درمان ناباروری چقدر آب می‌خورد؟

  • کد خبر: ۱۸۶۵۳۰
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۵
درمان ناباروری چقدر آب می‌خورد؟
تامین هزینه‌های درمان ناباروری به رغم اینکه تحت پوشش بیمه قرار دارد، باز هم برای خیلی از زوجین نابارور سنگین است.

به گزارش شهرآرانیوز، آمار‌های رسمی وزارت بهداشت نشان می‌دهد بیش از ۴.۵ میلیون زوج نابارور در کشور داریم که قریب به اتفاق این زوجین برای تأمین هزینه‌های درمان، با مشکلات عدیده‌ای مواجه اند که بعضاً باعث می‌شود قید درمان را بزنند.

در عین حال، علاوه بر هزینه‌های سنگین درمان ناباروری، طولانی بودن پروسه درمان نیز، یکی از چالش‌های پیش روی زوجین نابارور است.

به گفته تعدادی از زوجین، هزینه‌هایی که برای درمان صرف کرده‌اند، از ۲۰ میلیون تا ۱۰۰ میلیون تومان بوده است.

البته با اجرای قانون جوانی جمعیت، وزارت بهداشت مکلف شده زوجین نابارور را تحت پوشش بیمه قرار دهد تا هزینه‌های درمان برای آن‌ها کاهش یابد.

علی صادقی تبار مدیر مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا وابسته به جهاد دانشگاهی، با اشاره به سهم بالای دارو از هزینه‌های درمان ناباروری، گفت: یک سوم هزینه‌های درمان ناباروری، برای دارو است.

وی افزود: دارویی هست که یک ویال آن بالغ بر ۸ میلیون تومان قیمت دارد که خوشبختانه سه هفته‌ای است که تحت پوشش بیمه قرار گرفته و بیمار فقط ۸۰۰ هزار تومان آن را پرداخت می‌کند.

در عین حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد که هزینه نسخه دارویی بیمار از ۴۰۰ هزار تومان تا ۱۰ میلیون تومان آب می‌خورد.

بر اساس ماده ۴۳ قانون جوانی جمعیت، وزارت بهداشت می‌بایست همه زوج‌هایی که یک سال یا بیشتر است که صاحب فرزند نشده‌اند، تحت پوشش کامل بیمه پایه قرار دهد.

محمدمهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: منابع قانون جوانی جمعیت در سال جاری با رشد ۲۱ درصدی به ۱،۷۷۰ میلیارد تومان رسیده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->